ua en ru

Російські ЗМІ поширюють відео постановочного бою бойовиків з "українською ДРГ", - розвідка

Російські ЗМІ поширюють відео постановочного бою бойовиків з "українською ДРГ", - розвідка Фото: військові РФ на Донбасі

Бойовики підготували постановочний сюжет про бойове зіткнення з "українською ДРГ" в Новогригорівці

Російські засоби масової інформації поширюють відео постановочного бою бойовиків з "українською диверсійно-розвідувальною групою" на Донбасі. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

Як зазначається, російське командування на Донбасі зметою виправдання своєї злочинної діяльності активізує інформаційні заходи, спрямовані на дискредитацію сил АТО та звинувачення у порушенні мінських домовленостей.

Зокрема, 24 квітня було підготовлено постановочний сюжет про "бойове зіткнення з диверсійною групою Збройних сил України" нібито в районі н.п.Сокільники. Насправді інсценування "бою" було здійснено в Новогригорівці.

"25 квітня ц.р. "оперативне відео з місця події" та інформація про "інцидент" були поширені в російських та місцевих ЗМІ", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики планують провести постановочну відеозйомку бойового зіткнення з "українською ДРГ".