ua en ru

Росія вдарила ракетами по Чугуєву: постраждала дитина

Росія вдарила ракетами по Чугуєву: постраждала дитина Фото: росіяни обстріляли Чугуїв Харківської області 17 вересня (t.me/synegubov)

У суботу, 17 вересня, окупанти завдали ракетних ударів по Чугуєву Харківської області. Поранення отримала 11-річна дитина.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram голови Харківської ОВА Олега Синєгубова.

"Окупанти завдали ракетних ударів по Чугуєву. На жаль, постраждала дівчинка 11 років, її госпіталізували до медичної установи", - розповів він.

За попередніми даними, за його словами, від влучань є пошкодження критичної інфраструктури, приватного сектору, підприємства, автозаправної станції. На місцях працюють всі профільні служби, інформація оновлюється.

Оновлено 14.40. Як розповів голова регіону Олег Синєгубов, 11-річна поранена дівчинка, яку госпіталізували в Чугуєві, від отриманих травм померла.

"Ще одна жінка після ударів по Чугуєву отримала поранення, стан постраждалої середній", - додав він.

Оновлено 14.47. Керівник Офісу президента Андрій Єрмак відреагував на смерть 11-річної дівчинки у Чугуєві.

"У Чугуєві росіяни вбили 11-річну дівчинку. Слабкі невдахи, які воюють з дітьми", - написав він.

За його словами, російська нація ганебна, бо саме вона відповідальна за тих, хто здійснює боягузливі злочини.

"За тих, хто перекреслив майбутнє цілих поколінь росіян, які будуть розплачуватися за все це, через власні комплекси і неадекватність", - додав Єрмак.

Оновлено 17.41. За даними Харківської поліції, окупанти обстріляли Чугуїв ракетами С-300, випущеними з території Бєлгородської області РФ.

За даними слідства, 17 вересня близько 12:30 російські військові завдали ракетний удар по житловому масиву у Чугуєві. Внаслідок обстрілу пошкоджено низку житлових будинків. Від отриманих травм у лікарні померла 11-річна дівчинка. 73-річну місцеву мешканку травмовано.