ua en ru

Росія - Словаччина: Росіяни з боротьбою поступаються у другому матчі

Росія - Словаччина: Росіяни з боротьбою поступаються у другому матчі Фото: Росія - Словаччина

Завершився перший матч другого туру

У Франції був зіграний матч другого туру групового раунду Євро-2016 між збірними Росії та Словаччини.

Росія - Словаччина 1:2
Гол:
Глушаков, 80 - Вайсс, 32, Хамшик, 44
Росія: Акінфєєв - Смольников, Ст. Березуцький, Ігнашевич, Священиків - Кокорін, Головін (Мамаєв, 46), Нойштедтер (Глушаков, 46), Смолов - Шатов - Дзюба
Словаччина: Козачик - Пекарік, Шкртел, Дюріца, Губочан - Куцка, Печовски, Хамшик - Мак (Дюріш, 80), Дуда, Вайсс (Швенто, 72)

Росіяни практично весь матч більше володіли м'ячем. Але їх атаки виглядали дуже мляво. А якщо справа доходила до удару, м'яч не йшов у ворота. Особливо роботи у голкіпера Словаччини Козачека було дуже мало роботи.

Зате щосили працював Замшек. Гравець "Наполі" видав поки що найкращий матч на турнірі, спочатку віддавши геніальний пас з центру поля на хід Вайсу, який прийняв м'яч і точно пробив повз Акінфєєва. А під кінець тайму Марек показав майстер-клас високого рівня, обграв захисника і закрутивши м'яч у ворота від штанги з досить сотрого кута.

Росія заграв очікувано активніше у другій половині гри. Але словаки довгий час спокійно захищалися. І ближче до кінця матчу росіянам вдалося таки забити, коли Шатов навісив у центр штрафного, звідки Глушаков головою відправив м'яч у ворота. Але фінальний штурм у підопічних Слуцького не вийшов.