ua en ru

Росія проведе навчання в "армійських корпусах" бойовиків ДНР/ЛНР в серпні-вересні, - Тимчук

Росія проведе навчання в "армійських корпусах" бойовиків ДНР/ЛНР в серпні-вересні, - Тимчук Фото: бойовики на Донбасі (youtube screenshot/RafaVideoart channel)

Крім того, навчання пройдуть у прикордонних районах на території Росії

Російська Федерація проведе навчання в "армійських корпусах" бойовиків так званих "Донецької/Луганської народних республік" (ДНР/ЛНР) в серпні-вересні. Про це повідомив лідер групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук у Facebook.

"В оперативних відділах штабів "1-го АК ДНР" і "2-го АК ЛНР" активно готуються до серії навчань, які ЗС РФ проведуть у серпні-вересні нинішнього року", - йдеться в повідомленні.

Як наголошується, Генштаб Збройних сил РФ і штаб російської 8-ї загальновійськової армії планують провести навчання ЗС РФ в прикордонних районах на території Росії, крім того, навчання в Л/ДНР будуть проводитися на "єдиному стратегічному та оперативно-тактичному фоні".

"Частини і підрозділи обох "армійських корпусів" Л/ДНР будуть діяти у взаємодії з 8-ю загальновійськовою армією ЗС РФ, якій вони в даний час підкоряються", - йдеться в повідомленні.

Оперативні дані групи «Інформаційне Опір». Протягом минулих вихідних (29-30.07) російські оккупацион...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 30 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики на окупованому Донбасі утримують в полоні 137 українців.