ua en ru

Росія направила в ОРДЛО чергову групу військових для підготовки диверсій, - розвідка

Росія направила в ОРДЛО чергову групу військових для підготовки диверсій, - розвідка Фото: Росія направила на Донбас нову групу військових (Getty Images)

Росія перекинула на територію тимчасово окупованих районів Донецької та Луганських областей (ОРДЛО) нову групу військових. Вони посилять розвідувальні, диверсійні та саперні підрозділи бойовиків.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на пресслужбу Міноборони України.

"На минулому тижні на тимчасово окуповану територію в Донецьку і Луганську області прибула чергова група кадрових російських військовослужбовців для посилення розвідувально-диверсійних і саперних підрозділів", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що командування Збройних сил Росії продовжує направляти кадрових російських офіцерів і контрактників для виконання завдань у підрозділах бойовиків. Їх поява на Донбасі призводить до активізації розвідувально-диверсійних груп та інтенсивного мінування місцевості

Такі дії призводять до втрат серед особового складу окупантів, які російська пропаганда намагається приховати і використовувати для дискредитації Збройних сил України.