ua en ru

Росія безуспішно намагається наступати на різних ділянках: останні дані з фронту

Росія безуспішно намагається наступати на різних ділянках: останні дані з фронту Фото: окупанти безуспішно намагаються наступати на різних ділянках фронту (Getty Images)

Російські війська безуспішно намагаються наступати на різних ділянках фронту. Українські військові відбили атаки противника на Донбасі та Слобожанському напрямку.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на зведення Генштабу Збройних сил України.

У Донецькій області противник намагався наступати в напрямку населеного пункту Шандриголове. Крім того, ворог прагнув встановити контроль над Рубіжним і Воєводівкою. Всі атаки окупантів виявилися безуспішними.

У районі Попасної противник зробив спробу наступу в напрямку населеного пункту Нижнє. На Авдіївському та Курахівському напрямках противник обмежився обстрілами позицій українських військових.

Найбільша активність російських військ спостерігається на Слобожанському та Донецькому напрямках. Противник не припиняє спроб наступати з метою встановити повний контроль над територіями Донецької та Луганської областей, а також утримання сухопутного коридору в окупований Крим.