ua en ru

В Росії у військовій частині пройшли зіткнення на етнічній основі, є поранені, - ГУР

В Росії у військовій частині пройшли зіткнення на етнічній основі, є поранені, - ГУР Фото: російські військові (mil.ru)

Масові сутички спровокувало ножове поранення військового з Дагестану

У Новочеркаську (Російська Федерація) в прикордонному з Україною районі сталися масові сутички між військовими на етнічній основі, в результаті чого є поранені. Про це йдеться в повідомленні Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

За даними розвідки, в російських військових частинах, які формуються у районах уздовж кордону з Україною і комплектуються переважно військовими кавказької національності, продовжує погіршуватися ситуація у взаєминах серед особового складу на міжетнічній (міжнаціональній) основі.

"10 червня в результаті ножового поранення військовослужбовця з Республіки Дагестан почалися масові сутички між особовим складом 150 мотострілецької дивізії Південного ВО. З метою припинення заворушень до Новочеркаська прибули додаткові підрозділи військової поліції ЗС РФ. В результаті силових дій значна кількість військовослужбовців з'єднання отримали поранення і були госпіталізовані", - йдеться в повідомленні.

Обстановка у прикордонних з Україною районах та на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей стано...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 12 червня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Донбасі п'яні військові РФ влаштували бійку з місцевими мешканцями.