ua en ru

"Роснефть" покинув ключовий топ-менеджер по злиттю і поглинанням

"Роснефть" покинув ключовий топ-менеджер по злиттю і поглинанням Фото: "Роснафта"

Його місце займе радник президента компанії Ендрю Балгарні

Голова департаменту стратегічного розвитку (M&A) Кшиштоф Зиліцкі звільнився з "Роснєфті". Про це передає РБК з посиланням на джерело в "Роснефти".

Повідомляється, що його місце займе Ендрю Балгарні, який з 2012 року обіймає посаду радника президента компанії Ігоря Сечіна.

"Це рішення визріло не вчора. Воно обговорювалося з керівництвом кілька місяців тому. Просто було вирішено, що піти на цьому тижні - найбільш відповідний час", - пояснив Кшиштоф Зилицки.

За його словами, він пішов за власним бажанням.

Він також повідомив, що збирається виїхати на батьківщину до Великобританії. Найближчим часом він планує приділити час здоров'ю, побачитися з близькими, відпочити від напруженого ритму роботи. У нього поки немає пропозицій про новому місці роботи, але він буде відкритий для пропозицій після того, як поправить здоров'я.

Разом з тим, за словами прес-секретаря "Роснєфті" Михайла Леонтьєва, Кшиштоф Зиліцкі дійсно покидає "Роснєфть", але формально ще числиться в компанії.

Нагадаємо, на початку липня двоє віце-президентів російської компанії "Роснєфть" - які відповідали за безпеку Наїль Мухитов і глава апарату президента компанії Рашид Шаріпов покинули компанію.