ua en ru

РФ намагається приховати масштабний п'яний дебош особового складу, - розвідка

РФ намагається приховати масштабний п'яний дебош особового складу, - розвідка Фото: бойовики на Донбасі

Під час масової пиятики бойовики запускали освітлювальні ракети у бік житлових районів

Вчора, 25 березня, в честь ротації підрозділів бойовики влаштували "прощальний вечір", який переріс у масову пиятику. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України Facebook.

"Здійснювалися запуски освітлювальних ракет у бік житлових районів і здійснення безчинств та хуліганських дій у громадських місцях. Російським окупаційним командуванням проводиться робота з обуреними місцевими жителями з метою приховання фактів правопорушень", - йдеться в повідомленні.

Обстановка на тимчасово окупованих теріторіях Донецької, Луганської областей та АР Крим станом на 26 березня Російськ...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 26 березень 2017 р.

Нагадаємо, раніше розвідка повідомляла, що В Донецькій області бойовики пограбували більше десяти будинків жителів населеного пункту Кальмиусское. До власників будинків застосовували фізичну силу. Під час втечі злочинці обстріляли автомобіль комендантській роти, поранений один російський військовослужбовець.

Крім того, вчора повідомлялося, що за минулий тиждень бойовики на Донеччині затримали 16 військовослужбовців, які самовільно залишили позиції.