ua en ru

Внаслідок ДТП у Вінницькій області загинули 2 людей

Внаслідок ДТП у Вінницькій області загинули 2 людей Фото: ДТП (pixabay.com)

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, що трапилася 28 червня 2017 року у Вінницькій області загинули 2 людей. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Вінницькій області.

Як зазначається, подія трапилася на виїзді з м. Бершадь у Бершадському районі області, де близько 20:00 водій VolkswagenT4 допустив зіткнення з припаркованою фурою.

"У результаті аварії загинули двоє пасажирів мікроавтобусу, а його водій з закритою черепно-мозковою травмою та численними забоями госпіталізований до травматологічного відділення лікарні", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що загиблими виявились 20 та 21-річні жителі с. Кошаринці Бершадського району.

Водій свої дії пояснив тим, що його засліпило сонце, і він не побачив фуру.

"Попередньо, усі учасники автопригоди тверезі. Відібрані зразки крові направлені на експертизу. Слідством призначено проведення ряду експертиз, за висновками яких буде встановлена причина автопригоди", - йдеться у повідомленні.

altaltaltaltaltalt

Фото: ДТП у Вінницькій області

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб).

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що внаслідок дорожньо-транспортної пригоди в Одеській області загинуло троє людей та постраждали двоє дітей.