ua en ru

Різанина в Харкові: у лікарні залишаються 6 осіб, в тому числі 4 йорданця

Різанина в Харкові: у лікарні залишаються 6 осіб, в тому числі 4 йорданця Фото: Харківська міська лікарня ім. Мещанінова

Постраждалим надається вся необхідна медична допомога

Четверо постраждалих у нічному конфлікті в студмістечку на вул. Отакара Яроша в Харкові залишаються у важкому стані, двоє з них - у вкрай важкому. Про це сьогодні під час брифінгу у лікарні швидкої та невідкладної допомоги повідомила заступник Харківського міського голови Світлана Горбунова-Рубан.

За її словами, всі вони знаходяться в Харківській міській лікарні швидкої та невідкладної допомоги ім. А. Мещанінова. Всі четверо постраждалих - іноземні студенти, громадяни Йорданії. У одного з них відкрита черепно-мозкова травма, у решти - черепно-мозкові травми і колото-різані рани. Всі вони знаходяться у реанімаційному відділенні. Троє з них - прооперовані.

Також у "швидкій" знаходяться ще два пацієнта, громадяни України, які постраждали в нічному конфлікті на вул. Отакара Яроша. Зараз вони проходять обстеження.

За словами Горбунової-Рубан, всього в лікарню невідкладної допомоги надійшло 9 постраждалих, троє з них вже перебувають вдома і отримують лікування амбулаторно.

Заступник міського голови зазначила, що постраждалим надається вся необхідна медична допомога, додаткової допомоги пацієнти не потребують.

Нагадаємо, у Харкові в ніч на 12 червня група невідомих напала на студентське містечко, в результаті чого постраждали близько десятка людей. Міліція порушила справу за статтею "хуліганство" і повідомила про затримання 5 підозрюваних у нападі.