ua en ru

Резніков заявив про "обережний оптимізм" після зустрічі з Байденом

Резніков заявив про "обережний оптимізм" після зустрічі з Байденом Фото: глава Міноборони Олексій Резніков (Віталій Носач, РБК-Україна)

Міністр оборони Олексій Резніков поділився підсумками переговорів з президентом США Джо Байденом та американськими колегами у Варшаві. Він заявив, що зустріч можна оцінити з "обережним оптимізмом".

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву Резнікова в Twitter.

"Я, спільно з главою МЗС Дмитром Кулебою, оцінюю зустріч з президентом США Джо Байденом, міністром оборони США Ллойдом Остіном та Держсекретарем США Ентоні Блінкеном з обережним оптимізмом. Обговорювали нагальні потреби української армії.Президент Байден сказав: "Україна надихнула весь світ". Обнадійливо. Ми живемо в епоху україноцентризму, але у взаємній боротьбі зі спільним ворогом", - написав Резніков.

Зазначимо раніше міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба розповів подробиці зустрічі з президентом США Джо Байденом у Варшаві. За його словами, американський лідер висловив захоплення українцями, які протистоять російській агресії.

Росія повномасштабно вторглася в Україну 24 лютого. Війна триває вже 31-й день. Про те, що відбувається прямо зараз, читайте в текстовому онлайні РБК-Україна.

Термінові і важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.