ua en ru

Ремонтні бригади обстежують пошкоджені електромережі Авдіївки

Ремонтні бригади обстежують пошкоджені електромережі Авдіївки Фото: ремонтні бригади

Ремонтники приступили до обстеження пошкоджень авдіївської електромережі

Ремонтні бригади сьогодні, 6 березня, приступили до обстеження пошкодження мережі електропостачання Авдіївки. Про це повідомляє пресс-служба міністерства з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб.

За станом на 10:00 сьогоднішнього дня ремонтні бригади вийшли для проведення візуального обстеження лінії електропередач. Місце пошкодження лінії поки не встановлено. Виконання аварійно-відновлювальних робіт у "сірій зоні" ремонтники погодили з СЦКК і штабом АТО.

Повідомляється також, що через знеструмлення Донецької фільтрувальної станції без водопостачання залишилися населені пункти Червоний Партизан, Верхньоторецьке, Василівка, Спартак міста Авдіївка, частина Донецька, Ясинувата.

Через знеструмлення Донецької фільтрувальної станції без водопостачання залишилась Авдіївка. Воду подаватимуть з резервного резервуара ємністю 4000 м3, який заповнений повністю.

Як повідомлялося, в результаті ведення активних бойових дій 05.03.2017 близько 16:50 була пошкоджена лінія електропередач ПЛ 110 кВ "Макіївка - Авдіївський коксохімічний завод №2". Через пошкодження лінії електропередач повністю без електропостачання залишилося м. Авдіївка. Також знеструмлена Донецька фільтрувальна станція.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що централізоване водопостачання в Авдіївці (Донецька область) тимчасово призупинено.