ua en ru

Реконструкція Поштової площі буде завершена до кінця 2013 року, - "Київавтодор"

Реконструкція Поштової площі буде завершена до кінця 2013 року. Про це "Комерсант-Україна" повідомив генеральний директор комунальної корпорації "Київавтодор" Петро Береговий.

"Наступний на черзі - тунель. Якщо з фінансуванням буде все в порядку, то до кінця року цей об'єкт (реконструкція Поштової площі) буде завершено", - заявив Береговий.

За його словами, на перехресті вулиці Набережно-Хрещатицької та Дніпровської набережної зникне світлофор, а рух під естакадою піде по прямій лінії.

Нагадаємо, минулого року планувалося, що всі роботи на Поштовій площі будуть завершені до Дня Києва в 2013 р. Пізніше в КМДА повідомили, що планують завершити реконструкцію до кінця жовтня 2013 р.

Крім того, генеральний директор ПрАТ "Київметробуд" Володимир Петренко повідомив виданню, що будуть встановлені кілька елементів тунелю нової Подільсько-Вигурівської лінії метрополітену на Троєщину на суму близько 1 млн грн. Цей тунель буде підходити до майбутньої станції "Подільська". Також вирішуватиметься питання про розміщення нової станції.

"Ми шукаємо можливість пройти над станцією "Тараса Шевченка", що здешевить будівництво. Питання грошей надзвичайно важливе, бо хотілося б, щоб ця лінія у нас не померла", - пояснив Петренко.

Читайте також: КМДА планує завершити всі роботи на Поштовій площі до кінця жовтня