ua en ru

Реформа ЖКГ за підтримки Світового банку через 3-5 років перетворить галузь на самоокупну, - Хорошковський

Проведення стрімкої реформи житлово-комунального господарства за підтримки Світового банку через 3-5 років перетворить цю галузь на самоокупну, прибуткову та цікаву для бізнесу. Про це заявив перший віце-прем'єр-міністр України Валерій Хорошковський під час зустрічі з директором Світового банку по Україні, Білорусі та Молдові Чімяо Фаном, яка відбулась 25 вересня 2012 року у Києві, передає прес-служба Кабміну.

Основна увага була приділена ключовим напрямам співробітництва України та Світового банку. Хорошковський підкреслив, що уряд тримає на постійному контролі стан виконання плану заходів із забезпечення впровадження інвестиційних проектів Світового банку в Україні на 2012 рік.

За словами Хорошковського, Україною досягнуто значного прогресу з опрацювання рекомендацій Світового банку щодо подальших реформ у сфері державних закупівель, антикорупційного законодавства, регулювання бізнесу та відшкодування ПДВ, а також у питанні приєднання України до ініціативи щодо забезпечення прозорості у видобувних галузях.

Читайте також: Україна в 2013 р. може отримати до 1 млрд дол. кредитів від Світового банку, - Порошенко