ua en ru

Реал - Шахтар: Букмекери беззастережно віддають перемогу господарям

Реал - Шахтар: Букмекери беззастережно віддають перемогу господарям

Перемога "гірників" неймовірно малоймовірна

Реал - Шахтар. Вже сьогодні на полі знаменитого "Сантьяго Барнабеу" донецький "Шахтар" відкриє груповий етап Ліги Чемпіонів матчем проти місцевого іменитого "Реала". РБК-Україна знайомить з поглядами букмекерів на матч "Реал" - "Шахтар".

15 вересня, 21:45
Мадрид, "Сантьяго Барнабеу"
Реал - Шахтар

Фаворитизм мадридського "Реала" заперечувати дуже складно. У мадридської команди гравці більш високого класу, з великим досвідом перемог на найвищому рівні, "Реал" грає при своїх уболівальниках і має намір знову легко і невимушено пройти груповий етап.

Багато відводять донецькому "Шахтарю" заздалегідь команди, що програла. Але у досвідченого й хитрого Луческу завжди є чим здивувати суперника. Думається, що і в цей раз Містер зможе придумати щось, що змусить чудову атаку "Реала" "поламати голову".

Тим не менш, всі букмекерські контори світу не вірять в інший результат матчу, окрім як перемога "Реала". "Марафон" дає на перемогу "Реала" ставку 1.19, контора Winline - 1.21. Навіть нічия у виконанні команд малоймовірна: "Марафон" дає ставку 8.00, а Winline - 7.11. А вже ті, хто поставить на перемогу "Шахтаря" і донеччани зможуть здобути її, виграють дуже пристойно. "Марафон" дає ставку на перемогу "гірників" 18.00, а Winline - 11.00.

Примітно, що більшість контор вважають, що в матчі "Реал" - "Шахтар" буде забито більше двох голів. "Тотал більше" йде зі ставкою 1.30.

Нагадаємо, матч "Реал" - "Шахтар" розпочнеться 15 вересня о 21:45, а на РБК-Україна відбудеться онлайн-трансляція поєдинку.