ua en ru

Реал - Легія: онлайн-трансляція матчу

Реал - Легія: онлайн-трансляція матчу Фото: Реал - Легія онлайн-трансляція

РБК-Україна проведе онлайн-трансляцію поєдинку

Онлайн-трансляція матчу "Реал" - "Легія" розпочнеться РБК-Україна у 21:15, а дивитися поєдинок можна на каналі "Футбол".

Мадридський "Реал" вдома буде приймати польську "Легію", яка дуже давно не грала на такому високому рівні.

18 жовтня, 21:45
Мадрид, "Сантьяго Барнабеу"
5:1, Гол: Бейл, 16, Марсело, 19, Аусенсио, 37, Васкес, 68, Мората, 85 - Радович, 21 (пен)
Склад: "Реал": Навас, Данило, Пепе, Варан, Марсело, Аусенсио, Кроос, Родригес, Бейл, Бензема, Роналду "Легия": Маларш, Хлушек, Ржечничак, Червински, Бережински, Моулин, Йодолвец, Кахарчик, Оджиджа-Офое, Гильерме, Радович

Реал - Легія, онлайн-трансляція

Мадриская команда після великої перемоги в чемпіонаті Іспанії готується приймати поляків, які не просто ще не набирали очки в Лізі Чемпіонів, але навіть не змогли хоч один раз вразити ворота суперника. Матч "Боруссії" "Легія" програла 0:6, "Спортингу" поляки поступилися 0:2.

Звичайно, у футболі всегд є шанс на сенсацію. Але чекати її в поєдинку відвертого аутсайдера і володаря трофею кращої команди Європи не варто. Навіть враховуючи той факт, що у "Легії" перед поїздкою в Мадрид змінився тренер.

В кінці вересня клуб очолив місцевий фахівець Яцек Магера. З приходом нового наставника, гра команди трохи покращилася - "Легія" виграла обидва матчі на внутрішній арені. Що може втішати варшавських уболівальників, але не сильно обнадіювати.

Реал - Легія: онлайн-трансляція матчу

Фото: Зінедін Зідан

Головний тренер "Реала" Зінедін Зідан:

"Я вже говорив, що фізично ми готові. Коли ми починаємо гру, то повинні розуміти, що слабких суперників немає і не повинні допускати думки, що нам вдасться з легкістю виграти. Реал повинен у всіх матчах грати на високому рівні. Це я намагаюся донести до гравців. Зараз всі футболісти зосереджені. Наше завдання — повернутися на переможну стежку, і для цього ми докладемо всі зусилля".