ua en ru

Розвідка заявляє про 8 загиблих і 9 поранених військових РФ на Донбасі

Розвідка заявляє про 8 загиблих і 9 поранених військових РФ на Донбасі Фото: на Донбасі військові РФ продовжують нести втрати

Найбільші втрати поніс 9 ошмсп мп 1 АК у зв'язку з активізацією диверсійно-розвідувальних вилазок

Українська розвідка зафіксувала чергові втрати особового складу у з'єднаннях та частинах 1 (Донецьк) АК Збройних сил Російської Федерації на Донбасі. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила прес-служба Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

"5 липня цього року загинуло вісім і поранено дев'ять військовослужбовців 3 окремої мотострілкової бригади (Горлівка), 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка), 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) та окремого розвідувального батальйону (Донецьк) 1 АК", - йдеться в повідомленні.


"Найбільші втрати зафіксовані в 9 ошмсп мп, підрозділи якого активізували диверсійно-розвідувальні вилазки і обстріли сил АТО на Маріупольському напрямку", - додали в прес-службі ГУ розвідки Міноборони.

Також розвідка відзначає низький рівень морально-психологічного стану в підрозділах 9 ошмсп (Новоазовськ) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ЛНР ходять чутки про повстання місцевих жителів.