ua en ru

Розвідка повідомила про відсторонення полковника ЗС РФ від командування в ЛНР

Розвідка повідомила про відсторонення полковника ЗС РФ від командування в ЛНР Фото: російського полковника усунено за донос на "комбрига"

Між командирами бойовиків ЛНР стався конфлікт

Російське командування відсторонило полковника Збройних сил РФ Олександра Кірієнкова від посту "заступника командира по роботі з особовим складом 7 окремої мотострілкової бригади" 2 АК (Луганськ). Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міноборони України.

За даними розвідки, причиною для відсторонення стала доповідна Кірієнкова, в якій той поклав відповідальність за низький морально-психологічний стан особового складу на "командира бригади" полковника ЗС РФ Бушуєва. Зокрема, Кірієнков звинуватив Бушуєва в перевищенні службових повноважень, грубості та жорстокості у відношенні особового складу.


"Про цю доповідь стало відомо командувачу 2 АК генерал-майору ЗС РФ Нікіфорову, який, враховуючи давні дружні стосунки з полковником Бушуєвим, прийняв рішення про дострокове повернення в Росію зухвалого "замполіта" Кірієнкова і направлення комбрига Бушуєва на навчання в академію Генерального штабу", - повідомила розвідка.

Нагадаємо, в зоні АТО за добу поранено 8 українських військових, загиблих немає.