ua en ru

Розвідка повідомляє про 7 загиблих військових РФ на Донбасі

Розвідка повідомляє про 7 загиблих військових РФ на Донбасі Фото: розвідка повідомляє про 7 загиблих військових РФ на Донбасі

Ще троє військових РФ отримали поранення

Українська розвідка заявляє про встановлення чергових втрат особового складу розвідувальних підрозділів Збройних сил Російської Федерації, що здійснюють диверсійно-розвідувальні акції на Донбасі. Про це повідомляє прес-служба Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

"17 квітня ц.р. загинув один та отримали поранення троє військовослужбовців 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ, які діяли у складі диверсійно-розвідувальних груп, а внаслідок підриву боєкомплекту у районі н.п.Первомайське загинуло шестеро військовослужбовців 4 окремої мотострілецької бригади (Алчевськ) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ", - йдеться у повідомленні.


Як зазначається, українською стороною надана інформація представникам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ про наявність 122-мм РСЗВ “Град”, самохідних артилерійських установок (САУ), артилерійських систем калібром понад 100 мм і танків у районах Горлівка, Макіївка, Патріотичне та Любівка.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на окупованих територіях Луганської області зростає невдоволення населення присутністю російських військ та їхньою поведінкою, зафіксовано факт спроби збройного пограбування.