ua en ru

Розвідка: російський військовий на Донбасі вбив бойовика-дезертира

Розвідка: російський військовий на Донбасі вбив бойовика-дезертира Фото: Донбас

19 березня з району промислової зони Авдіївки дезертирували сім бойовиків

Російські військовослужбовець на Донбасі вбив бойовика при спробі здатися в полон сил антитерористичної операції (АТО). Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

"У зв'язку зі значними втратами і небезпекою участі в бойових діях наступального характеру продовжує падати рівень морально-психологічного стану російських військовослужбовців 1 АК ЗС РФ, які знаходяться на передових позиціях. 19 березня з району промислової зони н. п. Авдіївка дезертирували сім військовослужбовців 11 омсп (Макіївка). При спробі здатися в полон силам АТО, один з дезертирів був убитий російським офіцером", - йдеться в повідомленні.

У розвідці також відзначили, що Росія продовжує поставляти на Донбас озброєння, військову техніку, боєприпаси і паливно-мастильні матеріали. Зокрема, вчора в Амфросиевку були переміщені три паливозаправника, два вантажних автомобіля з боєприпасами і чотири бронеавтомобілі "Тигр".

Нагадаємо, на підконтрольних бойовикам територіях Донбасу готуються кібератаки проти українських ЗМІ в Інтернеті, щоб обмежити доступ місцевих мешканців до інформації.