ua en ru

Розстріл авто в Харкові: слідчі назвали три версії вбивства

Розстріл авто в Харкові: слідчі назвали три версії вбивства Фото: розстріл авто в Харкові (hk.npu.gov.ua)

Правоохоронці вважають, що нападник діяв дуже професійно

Слідчі назвали три версії вбивства комерсанта Едуарда Аксельрода, загиблого в результаті розстрілу автомобіля у Харкові в ніч на 5 листопада 2017 року. Про це повідомляє канал "Прямий".

"25 експертиз слідчі призначили з приводу резонансного вбивства. Загиблий - Едуард Аксельрод, йому було 45 років. Він хотів займатися підприємницькою діяльністю. Про те, що він пов'язаний з кримінальним середовищем Харкова правоохоронці розповідають стримано і кажуть, що це - таємниця слідства", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, правоохоронці вважають, що нападник діяв дуже професійно. Відзначається, що він імовірно був один, проте слідчі не виключають, що була людина, яка забезпечувала втечу з місця події.

Так, слідчі оприлюднили 3 версії вбивства. Першою версією є вбивство з помсти. Друга версія - вбивство через борги, а третя версія - вбивство через розподіл сфер кримінального впливу в Харкові.

За словами правоохоронців, через місяць вони нададуть більш детальну інформацію.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що з'явилися подробиці розстрілу авто в Харкові. Невідомі випустили по машині дві черги з автомата. Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (вбивство) Кримінального кодексу України.