ua en ru

Пораненим бійцям АТО під Іловайськом надали медичну допомогу, - комбат "Донбасу"

Пораненим бійцям антитерористичної операції під Іловайськом Донецької області надали медичну допомогу.

Пораненим бійцям антитерористичної операції під Іловайськом Донецької області надали медичну допомогу. Про це у своєму Facebook написав командир добровольчого батальйону "Донбас" Семен Семенченко.

"Ситуацію поки розрулили. Намагаються розвести хлопців на здачу в полон, не піддаються. З одного боку танкова дивізія, з іншого полк ВДВ. Хоч і ворог, але кадрові, краще, ніж ДНР. Медичну допомогу пораненим надали. Протягом години має все вирішитися. Були спроби по дорозі якихось відморозків розстріляти колону. Пройшли. Чекаємо", - написав Семенченко.

Зазначимо, раніше глава МВС України Арсен Аваков повідомив, що з оточення під Иловайском Донецької області вийшли 28 бійців сил антитерористичної операції.

Нагадаємо, в ніч на 29 серпня Президент Росії Володимир Путін закликав бойовиків дати можливість оточеним українським військовослужбовцям вийти з оточення. Бойовики прийняли пропозицію Путіна з умовою, що солдати підуть за наданими їм коридорами без зброї.

У відповідь на це спікер РНБО Андрій Лисенко в п'ятницю на брифінгу в Києві заявив, що українська армія відмовилася від використання гуманітарних коридорів в Донецькій області. "Україна не готова здавати зброю і ставати на коліна. Ми будемо битися до кінця", - заявив Лисенко.