ua en ru

В рамках програми "Відродження Харкова" Кернес і Хомутиннік відкрили ще один соцоб'єкт

В рамках програми "Відродження Харкова" Кернес і Хомутиннік відкрили ще один соцоб'єкт Фото: 10 листопада у Харкові відкрили ще один соціальний об'єкт (vidrodzhennya.org.ua)

У 2017 році в дитсадках Харкова були відкриті 45 нових груп

Співголова депутатської групи "Партія "Відродження" Віталій Хомутиннік і мер Харкова Геннадій Кернес 10 листопада відкрили ще один соціальний об'єкт у Харкові. Про це йдеться в повідомленні прес-служби на сайті політсили.

Як наголошується, це вже п'ятий новий дошкільний заклад у Харкові, відкритий у 2017 році. Крім того, за даними прес-служби, у цьому році в дитсадках міста були відкриті ще 45 нових груп, завдяки чому місткість дошкільних закладів міста вдалося збільшити на 1500 місць.

Ремонт і будівництво дитячих садків - це лише частина комплексної програми "Відродження Харкова", спрямованої на соціально-економічний розвиток міста.

Наголошується, що програма впроваджується спільно з місцевою владою міста і депутатами групи "Партія "Відродження", які представляють в парламенті Харків.

У прес-службі підкреслили, що реалізація програми стала можливою завдяки роботі депутатів "Відродження", яким в 2017 рік вдалося домогтися виділення державної субвенції для міста Харкова.

"Спільними зусиллями вирішується питання з недостатньою кількістю місць у дитячих садках. Ми продовжимо і далі працювати в цьому напрямку, розвивати соціальну сферу міста – для комфорту харків'ян. У наступному році ми плануємо відкрити в місті ще не менше п'яти дитячих садків", – наголосив Віталій Хомутиннік.

В рамках програми "Відродження Харкова" Кернес і Хомутиннік відкрили ще один соцоб'єкт