ua en ru

Ракетний удар по Сирії: США і союзники випустили понад 100 ракет

Ракетний удар по Сирії: США і союзники випустили понад 100 ракет Фото: ракетний удар по Сирії (twitter.com/koctikkn)

Було випущено більше ста крилатих ракет і ракет класу "повітря - земля"

Сполучені Штати, а також їхні союзники Велика Британія і Франція випустили по Сирії понад 100 крилатих ракет і ракет класу "повітря - земля". Ракети вдарили по військових і цивільних об'єктах, повідомили в Міністерстві оборони Росії, передають російські ЗМІ.

По військових і цивільних об'єктах Сирійської Арабської Республіки повітряними і морськими носіями США, Великої Британії, Франції було випущено більше ста крилатих ракет і ракет класу "повітря - земля", - повідомили в Міноборони.

Також у відомстві додали, що удари завдавалися з двох кораблів Військово-морських сил США з Червоного моря, тактичною авіацією над акваторією Середземного моря, а також американськими стратегічними бомбардувальниками B-1B з району Ет-Танф.

Нагадаємо, США завдали ракетного удару по Сирії сьогодні, 14 квітня. В операції брали участь також Великобританія і Франція.

Президент США Дональд Трамп безпосередньо звернувся до Росії та Ірану у своєму телевізійному заяві у зв'язку з початком ударів по Сирії. Він сказав, що це була спільна операція США з Францією та Британією.