ua en ru

Ракетний обстріл Львівської області: в ОДА розповіли подробиці про атаки

Ракетний обстріл Львівської області: в ОДА розповіли подробиці про атаки Фото: Максим Козицький, голова Львівської ОВА / ОДА (facebook.com/kozytskyy.maksym.official)

Російські війська випустили по Львівській області ввечері 3 травня шість ракет, з яких дві були збиті українськими силами протиповітряної оборони. В результаті ворожої атаки були пошкоджені електричні підстанції, дві людини отримали поранення.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на голову Львівської обласної військової адміністрації Максима Козицького.

"Офіційно: те, що можу розповісти станом на цю годину. За попередньою інформацією, з шести ворожих ракет наші сили ППО збили над Львівщиною дві. Три влучили в електричні підстанції у Львівській області. Одна – в електричну підстанцію на Закарпатті", - розповів чиновник.

Імовірно, рашисти вели обстріл ракетами з Каспійського регіону, додав Козицький.

У Львові внаслідок ударів суттєві пошкодження отримали 3 електричні підстанції. Як наслідок, є затримка в русі поїздів.

"Двоє людей звернулися у медзаклади області з осколковими пораненнями. З їхніх слів, перебували неподалік від місць вибухів. Стан постраждалих - середньої важкості", - повідомив глава ОВА.

Також він подякував військовослужбовцям ПВК "Захід", які захищають небо регіону від загроз з повітря, та працівникам ДСНС, Львівобленерго та Укрзалізниці, які оперативно ліквідовують наслідки ударів та працюють над відновленням електропостачання у житлових районах міста.