ua en ru

Рада сьогодні розгляне зміни до держбюджету-2014 і часткову мобілізацію

Верховна Рада на пленарному засіданні у вівторок, 22 липня, розгляне зміни до державного бюджету на 2014 рік і часткову мобілізацію. Про це йдеться в порядку денному Ради, передає кореспондент РБК-Україна.

Зокрема, буде розглянуто відповідний законопроект № 4980.

Крім того, будуть розглянуті зміни до Податкового кодексу.

Парламент розгляне проект постанови "Заява Верховної Ради України про трагічну загибель людей внаслідок терористичного акту над територією України" (№4326а) авторства спікера Олександра Турчинова (у зв'язку з катастрофою малайзійського лайнера 17 липня в Донецькій області).

Рада планує також затвердити указ Президента про часткову мобілізацію (законопроект №4320а). Із цього питання в парламенті виступить секретар РНБО Андрій Парубій. Крім того, законопроектом №4710 нардепи можуть внести зміни до законів про проведення мобілізації.

Крім того, парламент може внести зміни до регламенту і ліквідувати фракцію Комуністичної партії. У Раді із цього приводу зареєстровано відразу 4 законопроекти: В'ячеслава Кириленка №4307а, Юрія Дерев'янка №4208а-1, Сергія Капліна №4208а та Олега Тягнибока №4208а-2.