ua en ru

Робоча група зі спрощення процедури доступу до Київради розпочинає роботу завтра

Робоча група з опрацювання змін до розпорядження Київської міської державної адміністрації (КМДА), київського міського голови та регламенту Київради щодо спрощення порядку доступу представників громадськості на пленарні засідання Київради розпочинає роботу завтра, 14 лютого 2013 р. Про це повідомляє прес-служба Київради.

До складу робочої групи включено по одному депутату від кожної депутатської фракції, групи за поданням керівника фракції, по одному представнику від громадської організації за поданням керівників депутатських фракцій, представники громадськості за списком, погодженим на зустрічі заступника міського голови - секретаря Київради з громадськістю 07 лютого 2013 р., по два представники від секретаріату Київради та КМДА за поданням керівників зазначених структурних підрозділів.

Головою робочої групи призначено голову постійної комісії Київради з питань правопорядку, регламенту та депутатської етики Віталія Павлика.

Нагадаємо, робоча група створена за розпорядженням заступника міського голови - секретаря Київради від 07 лютого 2013 р., за результатом перемовин, які представники міської влади провели з представниками громадськості.

Як повідомлялось раніше, голова КМДА Олександр Попов пообіцяв вільний доступ до першого поверху лівого крила приміщення Київради. За словами Попова, вільний доступ матимуть всі кияни в робочий час.

Читайте також: Опозиція пропонує об'єднати посади мера Києва і голови КМДА