ua en ru

Робоча група по створенню коаліції наступного разу збереться 8 листопада

Партії "Блок Петра Порошенко", "Народний фронт", "Самопоміч" та Радикальна партія продовжать обговорення коаліційної угоди в суботу, 8 листопада.

Партії "Блок Петра Порошенко", "Народний фронт", "Самопоміч" та Радикальна партія продовжать обговорення коаліційної угоди в суботу, 8 листопада. Про це повідомив представник партії Віталій Ковальчук, коментуючи чергове засідання робочої групи, передає прес-служба партії БПП.

"У суботу, 8 листопада, на 13.00 заплановано наступне засідання робочої групи. Очікується участь у ній та представників партії "Батьківщина". Зауважу, що всім політсилам, учасникам консультацій, роздані вже напрацьовані рекомендації для залучення до обговорення та якісної роботи", - зазначив він.

Нагадаємо, за даними голови однієї з семи робочих груп з підготовки тексту коаліційної угоди соціально-гуманітарного напряму Павла Розенка, текст коаліційної угоди може бути підписаний як публічний акт до першого засідання нової Верховної Ради України в перших числах грудня, але юридично коаліція буде створена не раніше першого засідання новообраного парламенту.