ua en ru

Рабінович: Супрун своєю медреформою робить з України полігон для експериментів

Рабінович: Супрун своєю медреформою робить з України полігон для експериментів Фото: Вадим Рабінович (прес-служба Вадима Рабіновича)

На думку Рабіновича, Супрун "не розуміє, що творить"

В. о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун своєю непрофесійною діяльністю в сфері медицини знищує Україну, роблячи з неї полігон для експериментів. Таку думку висловив народний депутат, лідер партії "За життя" Вадим Рабінович в ефірі програми "Великий вечір" на телеканалі NewsOne.

"Я не вірю, що Супрун не розуміє, що вона творить. Я не вірю, що прем'єр-міністр, дивлячись на її реформи, може говорити, що вона найкраща. Я вважаю, що йде цілеспрямоване знищення української медицини. Я вважаю, що вони не можуть це робити випадково. Вони знищують Україну, роблячи з неї полігон для експериментів. Люди їм не потрібні – слабких просто виживають. Якщо Супрун каже, що терміново треба заборонити медогляди, і пацієнт повинен пояснити по телефону, що у нього болить, коли у нього може бути блукаюча біль або щось інше, то, звичайно, нас нищать спеціально", – констатував політик.

Він вважає, що Супрун або "психічно нездорова", або цілеспрямовано знищує країну під виглядом "патріотизму".

"Я, дійсно, вважаю, що Супрун – це страшно. Думаю, що більшого нещастя наша країна, вже стільки побачила, ще не знала. Я думаю, що вона або в кращому випадку абсолютно психічно хвора людина, або це все-таки цілеспрямоване знищення нашої країни під виглядом "патріотизму". Бо патріотизм – це те, що дає розвиток і користь твоїй країні. Дорогі українці! Ми зробимо все, щоб вона пішла. Щоб вона пішла з нашої пам'яті, нашої країни, як пішли вже десятки цих реформаторів, які "люблять Україну" і з мільйонами виїжджаючих від нас. І уб'ємо осиковий кілок ще в них, щоб вони не повернулися. Ось це я вам обіцяю. Я "за життя", але "за життя" без Супрун", – заявив парламентарій.

Він впевнений, що українцям для того, щоб вижити, потрібно домогтися відставки Уляни Супрун, і саме з цією метою партія "За життя" та її прихильники проводять безстрокові акції протесту під Міністерством охорони здоров'я.

"Я вірю в те, що ми з вами терпіти це не будемо. Мені колись сказали: "Що ви там стоїте біля Нацбанку? Гонтарева ніколи не піде, вона – оплот влади, і лише разом з нею зникне". Зараз Гонтаревої немає, і ми після багатьох тижнів мітингів під Нацбанком з гордістю дали салют звільненню країни від Гонтаревої. Ось так ми зараз звільнимо країну від Супрун. На нашому першому мітингу було близько 3-3,5 тис. осіб. І ці мітинги будуть тривати безстроково, поки вона не піде. Ми будемо проводити їх у різних формах, ми будемо робити все можливе. Для нас Супрун – мета номер один. Нам треба вижити, доки ця влада не піде. А для цього дуже важливо прибрати Супрун", – підсумував Рабінович.