ua en ru

П'яний військовий РФ на Донбасі під час сварки підірвав гранату, 4 загиблих

П'яний військовий РФ на Донбасі під час сварки підірвав гранату, 4 загиблих Фото: військові РФ на Донбасі

У військових РФ на Донбасі на час свят вилучили особисту зброю

П'яний військовослужбовець Російської Федерації на Донбасі під час сварки підірвав гранату, 4 загиблих. Про це йдеться у повідомленні Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

Як зазначається, у з’єднаннях та частинах військових РФ на Донбасі продовжуються випадки дезертирства та небойових втрат внаслідок зловживання алкогольними напоями.

"31 грудня 2016 року в 9 окремому штурмовому мотострілецькому полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК під час сварки між офіцерським та рядовим складом один з військовослужбовців, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, застосував ручну гранату, внаслідок чого чотирьох окупантів вбито (з них - одного офіцера), ще двох поранено", - йдеться у повідомленні.

Крім того, повідомляється, що з метою попередження неправомірних дій у відношенні до цивільного населення окупованого Донбасу, командуванням РФ наказано вилучити особисту зброю (пістолети) у офіцерського складу на час проведення новорічних та різдвяних свят.

"Станом на 1 січня 2017 року в 7 окремій мотострілецькій бригаді (Брянка) 2 АК близько 14% військовослужбовців вважаються такими, що самовільно залишили розташування підрозділів", - йдеться у повідомленні.

Обстановка в районі проведення АТО станом на 1 січня З метою попередження неправомірних дій у відношенні до цивільного...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 1 січня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики обстріляли сили АТО на всіх напрямках.