ua en ru

Пияцтво та нерозумне керівництво призводять до втрат серед бойовиків на Донбасі, - розвідка

Пияцтво та нерозумне керівництво призводять до втрат серед бойовиків на Донбасі, - розвідка Фото: бойовики (mykolaivka-rada.gov.ua)

Незадоволені командири РФ планують самовільно залишити підрозділи і повернутися в Росію

Пияцтво і нерозумне керівництво командування Російської Федерації (РФ) призводить до втрат серед особового складу бойовиків на Донбасі. Про це повідомляє прес-служба Головного управління розвідки Міністерства оборони України в Facebook.

"Спостерігається зростання суперечностей і конфліктів між кадровими військовослужбовцями ЗС РФ. Зокрема, у 9 окремому штурмовому мотострілецькому полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК командири ланки "рота - взвод" обурені поведінкою так званих "радників" і звинувачують їх в розгульний пияцтві і недосконалому керівництві, яке призводить до невиправданих втрат особового складу", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією розвідки, кілька незадоволених командирів з числа росіян планують самовільно залишити підрозділу і повернутися в РФ.

Наголошується, що у з'єднаннях та частинах 1 АК (Донецьк) під особистим контролем командира корпусу проводиться заміна командирів підрозділів. Заходи спрямовані на викорінення проявів невдоволення методами управлінської діяльності командування РФ. Так, зазначені кадрові перестановки викликають обурення особового складу.

Пияцтво та нерозумне керівництво призводять до втрат серед бойовиків на Донбасі, - розвідка

Фото: скріншот Facebook (facebook.com/pg/theDefenceIntelligence.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Донбасі бойовики незаконних збройних формувань привласнюють собі будинки, покинуті місцевими жителями.