ua en ru

ПСЖ заради Неймара виставив на трансфер 8 гравців

ПСЖ заради Неймара виставив на трансфер 8 гравців Фото: Неймар (instagram.com/neymarjr)

УЄФА хотів виключити клуб з Ліги чемпіонів

Французький "Парі Сен-Жермен" виставив на продаж 8 футболістів з метою уникнути дискваліфікації з боку Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА). Про це повідомляє El Pais.

За інформацією видання, УЄФА після операції по Неймару пригрозив парижанам відстороненням від участі в Лізі чемпіонів в сезоні 2018/19, якщо команда порушить правила фінансового фейр-плей. Крім того, на організацію серйозно тиснули "Реал", "Баварія", "Барселона" і "Ювентус".

У зв'язку з цим керівництво клубу виставило на трансфер Анхеля Ді Марію, Хав'єра Пасторе, Лукаса Моуру, Юліана Дракслера, Атема Бен Арфа, Тіагу Сілву, Блеза Матюїді і Сержа Орье. Двоє останніх якраз у зв'язку з цим були були продані минулого літа в італійський "Ювентус" і англійський "Тоттенхем" відповідно.

Ймовірно, в січні парижани продовжать трансферну активність.

Під час літнього трансферного вікна ПСЖ купив у "Барселони" Неймара за 222 млн євро. Крім того, клуб орендував у "Монако" Кілья Мбаппе з подальшим правом викупу за 180 млн євро.

Нагадаємо, Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) зможе покарати французький "Парі Сен-Жермен" за порушення правил фінансового фейр-плей восени 2018 року.