ua en ru

Харків'янці, яка стрибнула під поїзд метро з дітьми, загрожує довічне ув'язнення

Харків'янці, яка стрибнула під поїзд метро з дітьми, загрожує довічне ув'язнення Фото: у Харкові жінка стрибнула з дітьми під потяг метро

На даний момент 34-річна харків'янка за рішенням суду перебуває у слідчому ізоляторі

Жінці, яка стрибнула під поїзд метро з дітьми, у Харкові загрожує довічне ув'язнення. Про це йдеться в повідомленні місцевого видання "Медіапорт".

Як повідомляється, прес-секретар прокурора Харківської області Віта Дубовик повідомила, що суд обрав їй запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без можливості внесення застави. На даний момент 34-річна харків'янка за рішенням суду перебуває у слідчому ізоляторі.


"Крім того, триває амбулаторна судово-психіатрична експертиза. Її результати ми чекаємо вже наступного тижня", - повідомив Дубовик.

Також повідомляється, що в прокуратурі не виключають, що будуть вимагати позбавлення батьківських прав матері. Відзначається, що за статтею "Замах на вбивство" жінці загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 11 травня в харківському метрополітені сталася НП, в результаті якого на шляхах опинилися троє людей, серед них двоє дітей. Як повідомлялося, мати з двома дітьми, яким на вигляд 5 і 12 років, сама стрибнула під поїзд, всі живі.