ua en ru

Прокуратура розслідує інцидент з вогнепальним пораненням бійця АТО в Києві

Прокуратура розслідує інцидент з вогнепальним пораненням бійця АТО в Києві

Прокуратура Києва буде розслідувати інцидент, під час якого колишній працівник міліції завдав вогнепальне поранення бійцеві сил антитерористичної операції на Донбасі. Про це йдеться в повідомленні прес-служби столичної прокуратури.

"Встановлено, що 16 січня 2014 у магазина на проспекті Правди в Подільському районі між двома компаніями нетверезих чоловіків сталася сутичка, в ході якої постраждали дві людини. Одним з них виявився 27-річний боєць АТО. Йому вистрілили в груди, а його товариша вдарили пістолетом по голові. Зараз обидва постраждалих перебувають під наглядом лікарів. Загрози їхньому життю немає", - йдеться в повідомленні.

Також у повідомленні зазначається, що постріл зробив 35-річний киянин, який два роки тому звільнився з органів МВС. Йому повідомлено про підозру за ч. 4 ст. 296 КК України (хуліганські дії, вчинені із застосуванням вогнепальної зброї) та обрано запобіжний захід.

Нагадаємо, раніше біля Вінниці в перестрілці з співробітниками ДАІ був застрелений водій іномарки. Один з даїшників отримав вогнепальне поранення.