ua en ru

Прокуратура з початку року викрила 21 факт хабарництва серед посадовців

Прокуратура з початку року викрила 21 факт хабарництва серед посадовців Фото: хабар (twitter.com/nab_ukr)

За кожним фактом проводяться слідчі дії

З початку року прокуратури різних областей та військова прокуратура спільно з іншими правоохоронними органами викрили 21 факт хабарництва серед представників державної влади. Про це під час брифінгу повідомив речник Генеральної прокуратури Андрій Лисенко.

"Серед них - керівники районних державних адміністрацій, голови сільрад, працівники Національної поліції та Державної фіскальної служби, митниці, керівники військових комісаріатів, вищих навчальних закладів, депутати місцевих рад тощо", - зазначив Лисенко.

За його словами, розмір хабарів у рамках розслідування зазначених справ є абсолютно різним і коливається від 3 тис. грн до 500 тис. доларів.

"За кожним фактом проводяться слідчі дії. Підозрюваним оголошуються підозри, ухвалюються рішення про обрання запобіжних заходів", - додав речник ГПУ.

Ми продовжуємо регулярне інформування громадськості про результати роботи органів прокуратури. Адже люди мають право зна...

Опубліковано Андрієм Лисенком 17 січня 2018 р.

Нагадаємо, 15 січня 2018 року у Харкові співробітники Служби безпеки України викрили на хабарах групу патрульних поліцейських.