ua en ru

Прокуратура Києва передала до суду справу стосовно екс-депутата за звинуваченням у нанесенні травм співробітнику ДАІ

Слідчим відділом прокуратури Києва закінчено досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо екс-народного депутата ВР за звинуваченням в заподіянні травм співробітнику ДАІ у липні 2012 року на Європейській площі. Про це повідомляє прес-служба прокуратури.

"Слідством встановлено, що колишній народний депутат завдав тілесних ушкоджень старшому лейтенанту столичного ДАІ в ході виконання ним службових обов'язків. Зокрема, міліціонер намагався припинити порушення правил дорожнього руху при паркуванні автомобіля, за кермом якого знаходився син зазначеного політика. У ході суперечки, що виникла між працівником ДАІ та екс-депутатом, якого син покликав на допомогу, міліціонер отримав травми", - йдеться в повідомленні.

Колишній народний обранець звинувачується в скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 345 КК України "Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу". Зараз матеріали досудового розслідування з обвинувальним актом направлені в Шевченківський райсуд столиці для розгляду по суті.

Читайте також: Нардеп Бабенко вдарив в обличчя працівника МВС.