Виробництво м'яса в Україні за 5 місяців 2014 р. зросло на 8,4% - до 1,4 млн т, - Держстат
Виробництво м'яса в Україні (з урахуванням тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим та Севастополя) за січень-травень 2014 р. порівняно з аналогічним періодом 2013 р. збільшилося на 8,4% і склало 1 млн 442,6 тис. т.
Виробництво м'яса в Україні (з урахуванням тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим та Севастополя) за січень-травень 2014 р. порівняно з аналогічним періодом 2013 р. збільшилося на 8,4% і склало 1 млн 442,6 тис. т. Про це повідомляє Державна служба статистики України (Держстат).
При цьому виробництво молока в січні-травні склало 4 млн 365,0 тис. т, що на 1,4% більше, ніж за п'ять місяців 2013 р.
Водночас виробництво яєць за звітний період збільшилася на 7,6% в річному численні і склало 8 млрд 876,0 млн шт.
При цьому без урахування Криму виробництво м'яса склало 1 млн 366,1 тис. т (+8,6%), виробництво молока - 4 млн 262,6 тис. т (+1,5), виробництво яєць - 8 млрд 643,3 млн шт. (+7,6).