Виробництво м'яса в Україні за 3 міс. скоротилося на 2%
В Україні скорочується виробництво м'яса
Виробництво м'яса в Україні (без урахування тимчасово окупованій території АР Крим, м. Севастополя та частині зони проведення антитерористичної операції) за січень-березень 2015 р. порівняно з аналогічним періодом 2014 р. зменшилася на 2% і склало 787,9 тис. т. Про це повідомляє Державна служба статистики України (Держстат).
При цьому виробництво молока за три місяці 2015 р. склало 2 млн 4,2 тис. т, що на 3,1% менше, ніж за аналогічний період 2014 р.
У той же час виробництво яєць за звітний період знизилася на 9,1% в річному обчисленні і склав 4 млрд 172,9 млн шт.
Нагадаємо, виробництво м'яса в Україні в січні-лютому скоротилося на 2,1%.