ua en ru

Продан 2-3 жовтня здійснить робочий візит до Брюсселю

Міністра енергетики та вугільної промисловості України Юрій Продан 2-3 жовтня 2014 р. відвідає з робочим візитом Брюссель.

Міністра енергетики та вугільної промисловості України Юрій Продан 2-3 жовтня 2014 р. відвідає з робочим візитом Брюссель. Про це повідомила прес-служба Міненергетики.

Як зазначається, Продан у рамках візиту візьме участь у круглому столі високого рівня з питань реформування газового ринку та залучення інвестицій в України, а також проведе двосторонні консультації з Комісаром ЄС з питань енергетики Гюнтером Оттінгером.

"Будуть обговорені шляхи подальшої взаємодії України та Європейського союзу в питаннях забезпечення енергетичної безпеки, а також реформування газового ринку України відповідно до стандартів Енергетичного співтовариства", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше Продан заявив, що українська сторона напрацювала свої пропозиції щодо врегулювання газового конфлікту з Росією на зустріч з представниками ЄС Україна представить ці пропозиції.

Крім того, Продан не виключив, що вже в цю п'ятницю може відбутися тристороння зустріч щодо газу в форматі Єврокомісія-Україна-Росія.