ua en ru

Як залучити нових відвідувачів на сайт

Як залучити нових відвідувачів на сайт

Існує кілька способів залучення нових відвідувачів на конкретний сайт. Вашому успіху посприяє не тільки дизайн, контент і реклама, але і можливість обміну трафіком з партнерами.

Партнерські сайти розміщують на сторінках один одного певні інформаційні блоки. Найчастіше вони представлені у вигляді тізерів – невеликих повідомлень рекламного характеру, що складаються з картинки і мінімуму тексту.

Кожен партнерський майданчик проходить перевірку модератором, що гарантує якісний трафік в мережі. Також під час модерації ваш сайт піддається детальному аналізу. Визначається основна тематика контенту і характер аудиторії. Виходячи з цих даних, підбираються ті ресурси партнерів, які будуть максимально відповідати вашим індивідуальним особливостям.

Наявність добре зарекомендувавших себе партнерів вкрай важлива при виборі тизерної мережі. Відвідувані майданчики в партнерстві є своєрідним гарантом того, що обіцяний вам трафік буде повернутий з певним коефіцієнтом і співпраця принесе вам вигоду.

На сьогодні одним з прикладів ефективної мережі з якісним трафіком є тизерна мережа Traffim.

www.traffim.com

Партнерами Traffim є такі успішні бренди:

  • Gismeteo;
  • Канал 112;
  • Апостроф;
  • РБК-Україна;
  • Аргументи і Факти;
  • Вєсті і багато інших.

Варто відзначити, що основним напрямком роботи мережі Traffim є новинний трафік, але можливо співпрацю і з порталами інших тематик.

Traffim є надійним сервісом з хорошою репутацією, який гарантовано забезпечить якісний трафік з вигідним коефіцієнтом.

Так, завдяки послуг тизерної мережі Traffim ви досягнете наступних результатів:

  • збільшите відсоток якісного трафіку;
  • зробите свій бренд упізнаваним;
  • розширите свою аудиторію.

Все це, безсумнівно, піде на користь і сприятиме розвитку вашого сайту.

Підводячи підсумок, хочеться сказати, що крім Traffim ви знайдете десятки сервісів, які пропонують послуги з обміну трафіком.

Слід з великою обережністю ставитися до обіцянок тізерних мереж, які ніяк не підтверджують своїх можливостей і нездатні дати конкретних гарантій.
Пам'ятайте, що тільки якісний цільовий трафік дозволить вам досягти бажаного результату і відкриє перспективи для подальшого росту.

Звертайте увагу не тільки на рекламні статті, але і на реальні можливості конкретної тизерної мережі.

Тільки ведення статистики і грамотний підбір партнерів допоможуть вам домогтися бажаних результатів.