ua en ru

При штурмі пункту пропуску "Маринівка" поранені 5 прикордонників, надійшла підмога, - Держприкордонслужба

При штурмі пункту пропуску "Маринівка" в Донецькій області поранені 5 прикордонників.

При штурмі пункту пропуску "Маринівка" в Донецькій області поранені 5 прикордонників. В той же час прикордонникам надійшла наземна підтримка від зведеного загону Держприкордонслужби та Збройних сил України, йдеться в повідомленні Держприкордонслужби.

"Станом на 20.00 прикордонникам, які обороняються в пункті пропуску "Маринівка", надійшла наземна підтримка від зведеного загону Держприкордонслужби та Збройних сил України. Протистояння триває. З боку прикордонного відомства 5 поранених. Їм надано медичну допомогу, однак всі виявили бажання продовжувати бій", - йдеться у повідомленні.

Відзначимо, раніше повідомлялося про трьох поранених прикордонників.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Донецькій області бойовики атакували пункт пропуску "Маринівка" на кордоні з Росією.

"О 15:15 в районі пункту пропуску "Маринівка", що на ділянці відповідальності відділу прикордонної служби "Дмитрівка" прикордонники відстежили накопичення БТРа, 4 "Камазів", які оснащені великокаліберними кулеметами "Скеля", 3 мікроавтобусів з терористами і 4 легкових автомобілів. За 1 кілометр від пункту пропуску колона розвернулася в бойовий порядок", - йдеться в повідомленні.
В 16:05 почалася атака на пункт пропуску.

Станом на 16:50 прикордонники підбили один "КамАЗ" і знищили крупнокаліберний кулемет.