ua en ru

Президенти України та Литви підписали Дорожню карту розвитку стратегічного партнерства між країнами на 2013-2014 рр

Президенти України та Литви Віктор Янукович та Даля Грібаускайте підписали Дорожню карту розвитку стратегічного партнерства між Україною та Литвою на 2013-2014 рр. Документ підготовлено на виконання домовленостей, досягнутих під час офіційного візиту Грібаускайте в Україну 22 листопада 2011 р., повідомляє прес-служба глави української держави.

Дорожня карта передбачає проведення протягом 2013-2014 років цільових заходів, спрямованих на поглиблення взаємодії сторін за вказаними вище основними напрямами, наповнення стратегічного партнерства між Україною і Литовською Республікою протягом наступних двох років конкретним змістом.

У присутності глав держав також було підписано протокол Шостого засідання Ради Президентів України і Литовської Республіки. Протокол відображає основні домовленості, досягнуті в ході цього засідання.

Також підписано було угоду про співробітництво між Державною службою України з контролю за наркотиками і Департаментом з контролю за наркотиками, тютюном і алкоголем при уряді Литви.

Читайте також: Віктор Янукович зустрічається з Президентом Литви Далею Грібаускайте