ua en ru

Представники ВСУ і ДНР перенесли зустріч на 31 грудня в Луганськ, - ДНР

Представники ВСУ і ДНР перенесли зустріч на 31 грудня в Луганськ, - ДНР

Представники Збройних сил України (ЗСУ) та самопроголошених "Донецької народної республіки" (ДНР) і "Луганської народної республіки" (ЛНР) продовжать переговори в середу, 31 грудня 2014 р., в Луганську. Про це повідомляє "Донецьке агентство новин".

Як повідомляє агентство, зустріч представників ДНР і ВСУ, що почалася раніше сьогодні та проходила в "Будинку уряду ДНР" в Донецьку, завершилася. У "Міноборони ДНР" повідомили, що певних домовленостей на зустрічі досягнуто не було.

Повідомляється, що на зустрічі обговорювалися три питання: переговори контактної групи по мирному врегулюванню в Мінську, припинення вогню і відведення техніки, а також обмін полоненими. За словами співрозмовника агентства, на зустрічі були присутні представники ОБСЄ та правозахисних організацій ДНР.

Після завершення зустрічі "міністр оборони" ДНР Володимир Кононов залишив будівлю, не коментуючи результати переговорів. У прес-службі Міноборони відмову від коментарів пояснили тим, що переговори будуть продовжені.

"Вони будуть продовжені 31 грудня в Луганську, де контактна група за участю представників ДНР і ЛНР спільно з ВСУ ще раз обговорить вищеназвані питання, - заявив співрозмовник агентства. - Можливо, вже в Луганську будуть підведені підсумки".

Нагадаємо, 26 і 27 грудня між бойовиками і Україною відбувся найбільший за весь час конфлікту в Донбасі обмін полоненими. В результаті обміну за 2 дні з полону було звільнено 154 українських заручника.