ua en ru

Передріздвяний уїк-енд мультимільйонерши зі Львова

Передріздвяний уїк-енд мультимільйонерши зі Львова

23-24 грудня 2017 року за запрошенням оператора державних лотерей "М. С. Л." зі Львова разом зі своєю дочкою Наталією приїхала нова українська мультимільйонерша - Ірина Возна, яка 28 жовтня в державній лотереї "Мегалот" під час проведення тиражу №1687 зірвала Мегаприз у розмірі 5 500 000 гривень.

Переможниця "Мегалот" вирішила не відкладати здійснення своєї мрії на потім і сміливо вирушила до столиці, щоб стати почесним учасником "КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ "М. С. Л.", взяти участь в ексклюзивній vip-програмі "Два дні з життя мільйонера" і провести незабутній передріздвяний уїк-енд в Києві. Ірина Антонівна грає в "Мегалот" вже близько п'яти років, однак такий великий виграш у неї вперше. Любов до лотереї Ірині прищепив батько, лотерейний стаж якого налічує чимало десятків років, адже він почав грати ще з "Спортлото". Саме батько створив систему, завдяки якій його дочка і змогла виграти в "Мегалот". Однак жінка не поспішає ділитися своїм секретом, адже невдовзі планує зірвати і Мегаджекпот.

В рамках програми "Два дні з життя мільйонера" Ірина Антонівна разом з дочкою потрапила в справжню передноворічну казку. Львівські гості відвідали популярне новорічне 3D-шоу на ВДНГ "Вартові мрій", побували на ярмарку на Софійській площі, побачили головну новорічну прикрасу Києва - красуню-ялинку, прикрашену мільйонами палаючих вогників. І до того ж, святковий уїк-енд був добре приправлений миллионерскимы розвагами - відвідуванням престижного спа-салону, дегустацією екзотичних страв у дорогих ресторанах, професійної фотосесією. Кульмінацією програми, звичайно ж, стала участь у зйомках розіграшу "Мегалот" і вечеря з ведучою програми - Іриною Фроловою у столичному японо-перуанському ресторані.

Переможниця почала здійснювати свої мрії за допомогою свого виграшу в лотерею, однак вона вважає, що головне ще попереду. Ірина Антонівна не збирається залишати гру в "Мегалот" і одного разу мріє зірвати Мегаджекпот, який на сьогодні становить 11 000 000 гривень. Усім тим, хто ще не зміг виграти, але дуже хоче, Ірина радить не втрачати надії, грати і втілювати в життя свої мрії і мрії своїх рідних.