ua en ru

"Правий сектор" готовий увійти в ЗСУ тільки як цілісне військове з'єднання

"Правий сектор" готовий увійти в ЗСУ тільки як цілісне військове з'єднання Фото: Добровольчий український корпус "Правого сектору"

"Правий сектор" також виступає за ухвалення закону про добровільцях

Добровольчі формування "Правого сектора" готові увійти до складу Збройних сил України тільки як цілісне військове з'єднання. Про це у своєму Facebook повідомила журналіст, представник "Правого сектора" Олена Білозерська.

"На базі 5-го окремого батальйону ДУК "Правий сектор", яка вчора була оточена підрозділами ЗСУ, пройшов черговий раунд переговорів між командуванням ДУК Правий сектор і представниками ВСУ. Переговори пройшли в конструктивному руслі. Позиція ДУК залишилася незмінною: ми погоджуємося увійти до лав ЗСУ лише як цілісне військове з'єднання, з нашими командирами", - написала Білозерська.

Вона також зазначила, що для зняття напруги в питанні легалізації ДУК необхідно прийняти закон про добровольцях.

"І вже виходячи з цього закону, можна переходити безпосередньо до розгляду технічних питань входження ДУК до лав ЗСУ", - додала Білозерська.

Щойно на базі 5-го окремого батальйону ДУК "Правий сектор", яка вчора була оточена підрозділами ЗСУ, пройшов черговий ра...

Posted by Олена Білозерська on 29 Апрель 2015 г.

Нагадаємо, раніше міністр оборони України Степан Полторак закликав добровольців якомога швидше визначитися з переходом до складу ВСУ.