ua en ru

ПР задовольнить 29 березня заяву Януковича про складення повноважень почесного голови партії, - Колесніченко

Партія регіонів на з'їзді 29 березня задовольнить заяву відстороненого Верховною Радою з посади Президента України Віктора Януковича про складення повноважень почесного голови партії.

Партія регіонів на з'їзді 29 березня задовольнить заяву відстороненого Верховною Радою з посади Президента України Віктора Януковича про складення повноважень почесного голови партії. Про це РБК-Україна заявив депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко.

"Враховуючи персональне заяву Януковича про складення повноважень почесного голови Партії регіонів, ми завтра на з'їзді задовольнимо своїм рішенням таку заяву. Віктор Янукович не є членом Партії регіонів. Він почесний член, тому його заява буде задоволена. Плюс ми не можемо стати партією, яка обслуговує інтереси окремої купки бізнес-інтересів. Тому буде розглянуто питання про відповідальність всього керівництва партії", - заявив він.

Депутат додав, що особисто у нього є конкретні претензії до екс-спікеру Володимиру Рибаку.

"Він, будучи спікером, блокував ухвалення всіх мовних законів. Що стосується виключення Миколи Яновича Азарова, то я вніс пропозицію оновити весь керівний склад партії", - сказав він.

Нагадаємо, 28 березня Янукович у зверненні до з'їзду Партії регіонів попросив зняти з нього повноваження почесного голови партії та виключити його з неї.