ua en ru

ПР переклала на коаліцію відповідальність за подальшу ескалацію конфлікту в Донецькій обл

Після оголошення меморандуму про порозуміння щодо ситуації в Донецькій обл. тільки представниками влади в.о. Президента України Олександром Турчиновим та прем'єр-міністром України Арсенієм Яценюком вся відповідальність за наступні події ляже на коаліцію

Після оголошення меморандуму про порозуміння щодо ситуації в Донецькій обл. тільки представниками влади в.о. Президента України Олександром Турчиновим та прем'єр-міністром України Арсенієм Яценюком вся відповідальність за наступні події ляже на коаліцію. Про це заявив голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов з трибуни Верховної Ради України, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми пропонували погодити (меморандум) тут, а потім поїхати і з ними порадитись (с людьми на сході України), і тільки після того поставити в залі і проголосувати. Це нормальний підхід для нормального парламенту і нормальної держави. Ви з нами не погодились, пішли своїм шляхом, ви продовжуєте воювати, і вся відповідальність за наступні події буде лежати на вас", - сказав Єфремов.

Нагадаємо, Турчинов сьогодні заявив, що у зв'язку з тим, що про владні і опозиційні фракції не змогли домовитися щодо положень меморандуму, документ підпишуть тільки він (Турчинов) і прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк, "щоб зняти спекуляції і напередодні Великодня і знайти порозуміння".