ua en ru

ПР не веде переговори з НУ-НС на предмет переформатування коаліції, - О.Єфремов

Партія регіонів не веде переговори з НУ-НС на предмет переформатування коаліції. Про це журналістам заявив голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, передає кореспондент РБК-Україна.
"Фракція НУ-НС не вирішує питання формування коаліції одноособово ... Тому такі заяви робити передчасно. Вони непродуманні. І серйозно ніхто не веде консультацій щодо переформатування коаліції. Це провокаційна заява", - сказав він.
О.Єфремов додав, що "ми дорожимо роботою нашої коаліції . ..до нас переходить велика кількість депутатів. І чим більш буде стабільна ситуація, тим більше буде таких депутатів, які долучаться до нашої коаліції. Тому створювати новий варіант коаліції абсолютно безглуздо", - відзначив він.

Нагадаємо, раніше сьогодні заступник голови фракції БЮТ Андрій Кожем'якін заявив, що у фракції БЮТ не виключають, що в коаліції фракцію КПУ замінить фракція НУ-НС.
У свою чергу, голова фракції КПУ Петро Симоненко виключив таку можливість. "Сьогодні немає підстав звертати увагу на думку члена партії "Наша Україна" Юрія Єханурова, який заявив про можливість входження фракції НУ-НС у коаліцію ... Сьогодні є всі підстави говорити, що коаліція працює і виконує свої зобов'язання, які вона на себе брала", - сказав він.