ua en ru

Пожежа в замінованому лісі в Луганській області ліквідована

Пожежа в замінованому лісі в Луганській області ліквідована Фото: ліквідація пожежі (dsns.gov.ua)

О 19:30 пожежа була ліквідована

Загоряння лісової підстилки поблизу Станиці Луганської (Луганська область) ліквідовано. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Як йдеться у повідомленні, о 19:30 пожежа лісової підстилки поблизу села Колісниківка Станично-Луганського району ліквідовано.

Нагадаємо, поблизу села Колісниківка Станично-Луганського району загорівся замінований ліс. Під час події стався вибух, в результаті чого отримав контузію і поранення руки тракторист лісового господарства. На даний момент вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею "Терористичний акт".

На місці пожежі працювало 110 осіб і 25 одиниць техніки, з них від ДСНС 86 чоловік о/с і 20 одиниць техніки, у тому числі піротехнічна група у складі 10 чоловік та 3 одиниць техніки

Раніше РБК-Україна повідомляло, що 29 червня в майстерному цеху на території управління спецмашин "Київміськбуду" стався серйозна пожежа, в результаті якого загинув робітник. Вогонь охопив близько 80 квадратних метрів будівлі.

Крім того, в порту міста Ізмір, Туреччина, стався вибух на нафтовому танкері, в результаті чого одна людина загинула, ще 16 отримали поранення. Вибух стався під час завантаження танкера нафтомісткими речовинами.